Reduceri in perioada 17/04/-30/04, transport la EaxyBox 14.99. 🙌💣

Cunosti povestea figurinelor Funko POP?

Cunosti povestea figurinelor Funko POP?

Figurinele Funko Pop sunt noua senzație în România, în materie de jucării pentru cei mici. Sunt absolut adorabile și vin în sute de culori și forme diferite, reprezentând de fiecare dată personaje cunoscute din desene animate sau filme cu super-eroi. Perfecte pentru a fi colecționate și însumând o întreaga armată de eroi și răufăcători, figurinele Funko Pop sunt un must have al acestui an. Așadar, dacă vrei să îi cumperi celui mic un super-cadou, trebuie să citești până la final acest articol, pentru că îți oferim 3 motive foarte bune pentru care sa comanzi o multe jucării Funko Pop

Cele mai populare personaje

O gamă întreagă de personaje extrem de cunoscute de toți puștii de la bloc îi așteaptă la cele mai tari ore de joacă. Așa cum spuneam și mai sus, răufăcătorii se confruntă cu cei mai buni super-eroi ai momentului, într-o poveste plină de culori. Rick and Morty, Joker, Gardienii Galaxiei și lista poate continua. Iată ce univers plin de personaje fantastice oferă figurinele Funko Pop, pe care le poți cumpăra de pe net chiar acum, pentru distracția copilului tău. Intră chiar acum pe site și alege cele mai potrivite personaje Funko Pop pentru cel mic!

 

Formă spectaculoasă
Figurinele Funko Pop au într-adevăr dimensiuni cu totul și cu totul speciale, ce le oferă un caracter unic și apreciat de toți, de la puști la colecționari împătimiți. Acestea măsoară aproximativ 10 centimetri înălțime și o lățime de aproximativ 8 centimetri. Nimic nu se compară cu forma lor specială, iar materialul din care sunt acestea realizate este vinilul, ce oferă o senzație aparte, atunci când sunt ținute în mână, și o priză excelentă în timpul jocului.

Colecția poate crește mereu

Cel mic se va îndrăgosti rapid de figurinele Funko Pop, iar partea cea mai buna abia acum urmează: această colecție specială nu se termină niciodată. Și asta pentru că apar mereu și mereu personaje noi, iar noi îți vom da chiar acum un singur exemplu pentru a-ți arăta cât de fresh sunt figurinele din această serie. Filmul de animație Coco a câștigat în acest an Oscarul pentru cel mai bun desen animat, iar personajele din această producție cinematografică au luat deja forma figurinelor Funko Pop. Lista cu noi figurine nu se oprește niciodată și în funcție de ce filme sau desene animate mai apar, cei mici se vor putea juca mereu cu personajele lor preferate, datorită unei colecții ce se înnoiește constant.

Categorii
  • D I

    Dacian Ion

    quot Am cumparat mai multe produse de pe acest site , totul a fost in regula , produsele de calitate , nu am avut absolut nici o problema, Multumesc!
  • A I

    Anghel Ionut

    quot

    Majoritatea figurinelor Funko din colectia mea sunt cumparate de pe acest site , recomand cu incredere , livrare prompta si comunicare eficienta. Multumesc

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!